Om bloggen og mig

Om bloggen og mig

Jeg hedder Annette og jeg er kvinden bag Mit Eget Rum.

Jeg har længe haft lyst til at lave et sted, hvor jeg kan dele nogle af de ting, der sker hos mig. Derfor har jeg lavet denne blog, der kommer til at indeholde en masse om strik, syning, og andre kreative projekter. Der er også indlæg om livet i Montreal.

Min familie og jeg har lige boet i Montreal i tre år, da min mand blev udstationeret til en FN organisation. Dér gik børnene i engelsk skole, og jeg forsøgte at være hjemmegående husmor. Det var jeg nu ikke ret god til, så jeg fandt hurtigt ud af, at jeg skulle ud at opleve noget. Derfor gik jeg til fransk, tog på ture, hjalp til i børnenes skole, lærte at quilte osv.

For en del år siden boede vi i Nuuk i syv år, så fra den tid har jeg en stor interesse for arbejdet med sælskind og også for den smukke natur.

Jeg er uddannet lærer med linjefag i matematik og håndarbejde. En fantastisk kombination, når der skal udregnes nye opskrifter, tegnes mønstre og i det hele taget arbejdes kreativt (med lidt system).

Jeg håber du har lyst til at læse med.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Hej Anette
    Glæder mig til at følge dig her
    Knus

  2. Kære Annette. Tillykke med din nye blog. Rigtig fin side og fine artikler allerede.

Skriv et svar

Luk menu