Om bloggen og mig

Om bloggen og mig

Jeg hedder Annette og jeg er kvinden bag Mit Eget Rum.

Jeg har længe haft lyst til at lave et sted, hvor jeg kan dele nogle af de ting, der sker hos mig. Derfor har jeg lavet denne blog, der kommer til at indeholde en masse om strik og syning, og sikkert også om alt det, jeg oplever i Montreal.

Min familie og jeg flyttede til Montreal i sommeren 2017, da min mand blev udstationeret hertil. Det har selvfølgelig været en stor omvæltning at flytte hele familien, der udover min mand og jeg også omfatter tre børn, der var 8, 12 og 14, da vi flyttede.  Der er rigtig mange spændende og nye ting, og selvfølgelig har der også været masser af udfordringer.

Jeg er uddannet lærer med linjefag i matematik og håndarbejde. En fantastisk kombination, når der skal udregnes nye opskrifter og tegnes mønstre.

Jeg håber du har lyst til at læse med.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Hej Anette
    Glæder mig til at følge dig her
    Knus

  2. Kære Annette. Tillykke med din nye blog. Rigtig fin side og fine artikler allerede.

Skriv et svar

Luk menu