Yume af Isabell Kraemer

Yume af Isabell Kraemer

Jeg er for nylig blevet færdig med Yume af Isabell Kraemer. Jeg synes, den er dejlig enkel med det fine bærestykke og ellers bare simpelhed.

Herunder er den næsten færdige bluse. Den mangler lidt endehæftninger og en vask.

Bærestykket er strikket tre gange, så jeg kan efterhånden mønsteret udenad. Det første forsøg var ikke rigtig godt, og jeg besluttede at begynde forfra. Næste forsøg var rigtig fint, men desværre glemte jeg min strikketaske et eller andet sted i Montreal, da jeg havde den med en dag. Jeg har efterfølgende været inde i alle butikkerne igen og spørge efter den, men væk var den. Ret ærgerligt, men det heldige var, at der kun var ét nøgle garn i tasken, og en strikkepind, der længe har trængt til udskiftning.

Undervejs var jeg ikke helt tilfreds med, hvordan den sad under armene, og jeg overvejede meget, om jeg ikke bare skulle pille den op igen. Men, jeg synes egentlig, at jeg havde bøvlet nok med den, så den fik lov at blive færdig, og jeg skal nok blive glad for den.

Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad der egentlig gik galt. Om jeg har strikket et par omgange for meget, inden jeg skilte til bul og ærmer, eller om det er noget andet. Men pyt med det. Nu er den klar til brug.

Fakta:

Opskrift:

Yume af Isabell Kraemer

Garn:

Drops Alpaca i farven mellemgrå.

Forbrug: 6 nøgler.

Pinde:

Jeg har brugt Knit Pro 3.25 mm og 3.75 mm

 

 

Skriv et svar

Luk menu